JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, December 19, 2014

JOM JOM JOM WhoHAA

Jawab, Kumpul dan Tebus.
Jarang-jarang sy buat entry mengenai produk atau program... yelah, blog pun dikatogerikan sebagai blog santai je, jadi kalau nak perkenalkan produk atau program dah jadi blog menyantai pulak..ahakss. Tapi disebabkan tengah kekurangan idea, maka emmm hentam sajalah labu.
Sy rasa ramai yang telah tahu dan mungkin jugak ramai yang telah join WhoHAA yang mana merupakan program yang memberi pelbagai hadiah seperti power bank, pen drive, shavers, camera, gift vouchers, top up prabayar dan macam2 lagi. 
Yang menariknya tentang program ni selain daripada pendaftaran percuma, kita tidak perlu bersusah payah menunggu orang untuk klik..ahaksss. Kita cuma jawab aje soalan2 iklan yang di berikan yang akan sentiasa bertukar setiap hari atau minggu.. setiap jawapan akan diberikan point2 tertentu dan bila cukup point tersebut untuk ditebus... apalagi, tebus jelah... Mudah bukan? So bagi mereka yang belum join dan ingin join dan ingin mendapat hadiah2 menarik... JOM JOM JOM WhoHAA

2 comments:

  1. Dulu saya tak faham whohaa ni apa hehe..tertinggal bas sikit..

    ReplyDelete
  2. Hahaha...kan kan kan. Bukan setakat WhoHAA aje, banyak lagi program seumpamanya.. sampai tak tahu mana yang nak pilih...huhu...

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails