JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, December 12, 2014

HAMPIR 4 TAHUN BERBLOGGING...

Diam tak diam 2014 dah hampir sampai ke penghujungnya... Sana sini dah terdengar lagu2 Jingle Bell.. ahaksss. Santa Claus ada kat merata2 shopping complex, cuma size je yang berbeza..ada yang besar, ada yang kecik...tgk pada si pemakai costum tu. Hari pun sedang elok aje..asyik hujan aje sejak dua menjak ni nak2 bila dekat2 petang.
Diam tak diam jugak rasanya dah hampir nak mencecah 4 tahun sy berblogging.. rasa macam baru semalam aje post entry pertama, tapi bila imbas balik...ini merupakan entry yang ke 900. How times fly...ceehhh wahhh.. speaking kejap. Ada pasang surut dalam dunia blogging... kadang2 bersawang pun ada kadang2 bila naik hantu sampai satu hari tu post 3 entry pun ada... tu memang naik hantu betul..ahaksss.
But...bagi yang minat, memang menyeronokkan bila kita berblogging. Lupakan sejenak dengan kesibukan whatsapp dan facebook, then kita akan nampak betapa dunia blogging memberi satu impak yang besar dari sudut yang berbeza. Apa2 pun...keep blogging.

12 comments:

  1. blogging juga turut memberi kepuasan yang berbeza =) hihi dah hampir 4 tahun ye =) tahniah tahniah.. apa apa pun, teruskan berblogging ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul betul....sentiasa berusaha dengan adanya rakan bloggers macam awak lagilah sy bersemangat....

      Delete
  2. sama la usia blog kita.. apapun impak blog lg besar dr FB, twitter. tak sah kalau tak buka blog :) tahniah !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo sama ye ke...kejap je kan tak terasa...huhu...betul betul betul. Bagi mereka yang benar2 memahami ...tkasih kerana sentiasa singgah...

      Delete
  3. fuyoh.. 4 tahun dah? Misaki baru start blogging ahahaha XDD

    keep blogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe Misaki...diam2 nnt memang tak perasan pun kita dan bertahun blogging..yang penting keep blogging..tkasih kerana singgah and beri semangat...

      Delete
    2. Betul jugak kan :D Thanks I'll take note :D hehe XD

      sama-sama :) fighting!!

      Delete
    3. Hahaha...yup. selagi ada semangat selagi tu we will keep blogging.. :-)

      Delete
  4. Replies
    1. Tq..tq..tq..akan berusaha semampu mungkin...

      Delete
  5. hahaha me too....mcm ombak, ada pasang surut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan kan...tak pe pasang surut tu memang dah adat..jangan surut terus... tkasih kerana singgah...

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails