JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, December 19, 2014

DOWNLOAD CALENDER 2015 PERCUMA

Calender 2015 - Download
Semalam masa dok blogwalking2... terjumpalah satu blog yang kita boleh download calender tahun 2015 secara percuma. Kalender ala-ala kalender kuda tu. Dulu2 memang orang suka sangat, malah sekarang pun ramai yang masih menyukai kalender jenis tu sebab cuti dia memang semua negeri masuk...jadi tak adalah kita ketinggalan dan memudahkan kita untuk merancang percutian kita..ahakksss...
Walaupun nama kalender tu kalender kuda sebab dulu2 memang dia selitkan sekali jadual kuda berlari2..ahakss, tapi empunya blog dah pun menukar gambar2 nya kepada gambar kucing yang cute2 dan gambar kereta2 yang perghhh....
Jadi pada sesiapa yang nak download kalender 2015 boleh pergi ke SINI dan download. Nak print pun boleh...kan kan kan.
Tak sampai 2 minggu lagi, tahun 2014 akan berakhir... huhu. Banyak sungguh kenangan manis dan pahit, tawar dan masin.. semua ada. Itu yang membuatkan kehidupan kita menjadi semakin indah... kerana hidup umpama satu pelayaran.. Biar cantik mana pun kita kemudikan kapalnya, tetap ada gelora laut menjadi halangan dan rintangan....Namun pelayaran kita menjadi bermakna jika kita dapat mengatasinya dan sampai kedestinasi......

6 comments:

  1. sekarang calendar pun dah berbentuk digital. hehe. tak dapat lagi fizikal calendar utk 2015 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul betul... mana tidaknya segala benda dah di compactkan samada dalam internet mahupun dalam handphone.. no more card, no more diary..no more buku talipon..dan macam2 lagi...huhu

      Delete
  2. Wwoohh bestnyer, thx.. Leh print camneh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..silakan silakan..sy pun tumpang print jugak...

      Delete
  3. huhu...sha pon excited nak masuk tahun baruuuuu...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita...harap tahun 2015 lebih baik dari tahun yang sudah2..kan kan kan

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails