JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, November 14, 2014

PERGHH LEGA AKHIRNYA KEMBALI NORMAL

Setelah berjam2 sy dok menggoogle dan memikirkan apa yang menyebabkan blog sy jadi blank, akhirnya sy mengambil keputusan untuk melihat satu persatu widget yang telah sy download dan men'delete' mana yang tidak perlu... mana tahu ada yang bawak virus ke. Akhirnya sy pun tersampai lah ke satu widget bunyinya agak pelik..ada dalam layout sy tapi tak keluar dalam blog...Hahaha. Sah inilah pembawa virus nya. So dengan senang hati sy pun delete widget tersebut dan kemudian save arrangement dan kemudian sy view blog........ Alhamdulillah. Sy dah boleh view balik blog sy. Hampir2 sy nak delete je blog ni sebab dah putus asa nak cari apa punca blog sy jadi blank...huhu.
So....bolehlah sy berblog lagi....

2 comments:

  1. Alhamdulillah. Yeayyy selamat berblog kembali :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mecih mecih...ni tengah nak ambik mood balik ni..hahha

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails