JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, November 27, 2014

NUFFNANG PREMIERE SREENING - ALEXANDER & THE TERRIBLE, HORRIBLE, NO GOOD,VERY BAD DAY

Agak lama jugak sy tak join Nuffnang Premiere Screening sejak last sekali sy menonton filem Into the Storm pada 5 August yg lalu...Lama tu...maklumlah dengan kesibukan dan macam2 perkara yang nak dibuat. Tapi bila semua dah selesai, sy rasa dah tiba masa nak menenangkan diri dan ada masa untuk berblogging balik, so apalagi,,, joinlah Nuffnang Premiere Screening balik..huhu. Dan nasib sy amat baik apabila Nuffnang bermurah hati memberi sepasang tiket untuk Premiere Screening - Alexander & The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day.
Sesuai sangat dengan keadaan sy beberapa minggu lalu yang macam2 benda berlaku..ada je tak kena...ahakss.
So tayangan nya adalah pada 2 December 2014... Emmm kali ni nak bawak sapa pulak ekk...ahaksss. Apa2 pun, harap dapat jumpa rakan2 bloggers yang lain sambil bertukar2 ideas...

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails