JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, November 14, 2014

NAK VIEW BLOG JADI BLANK..HUHU

Tak tahulah mana silapnya..tiba2 hari ni blog sy tak boleh nak view. Kenapa ekk? Padahal tak adalah pulak sy adjust apa2...Ada sesiapa yang mengalami masalah yang sama? Tang lain tu tak ada masalah..nak post ke nak edit ke... tapi tang nak view blog je terus hitam legam jadinya blog sy..ahaksss. Tengok kat google punya forum macam ada yang cakap berkaitan dengan sistem baru google chrome or whateverlah..
Kelakarlah pulak nak tengok blog sendiri tak dapat..tengok, tapi tengok blog orang lain boleh.
Jadi sapa2 yang pakar internet boleh bagi idea macam mana nak solve masalah ni atau sapa2 yang pernah lalui masalah yang sama....

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails