JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, October 16, 2014

APA PUN TAK BOLEH...

Sesungguhnya disaat dan ketika ini, memang fikiran dan benak otak sy memang mengalami kebuntuan yang amat sangat...langsung tak ada idea walaupun puas sy buat blogwalking, puas sy pandang kiri pandang kanan, puas sy baca2 blog rakan2, puas sy baca suratkhabar, puas sy online portal2 hiburan..sukan..sejarah pun sy masuk..ahaksss... tapi tetap buntu. Entah2 malas pun sama sebab beberapa hari ni asyik hujan je..jadi otak pun naik beku kesejukan..kan kan kan...
Daripada nanti dikatakan orang bersawang...( rasanya dah ada dah orang cakap bersawang..huhu) maka dengan kebuntuan yang ada tertaip jugaklah entry ini.........
Minggu depan rasanya panjang sikit cuti bersambung antara Deepavali dengan Awal Muharram... Wahhh belum apa2 dah cakap pasal cuti lagi. Rasanya macam nak pi tenangkan fikiran sikit..nak pi jalan2 aka mandi2 aka barbique sekali kat tepi2 sungai.. Dah lama jugak tak buat macam tu.. sambil2 mencari idea2 yang dah berkarat balik..ahaksss. Emmm persoalannya kat sungai mana kita nak pergi ekkk? Tapi rasanya kenalah pergi pagi2...sebab sekarang ni bila petang je dah mula hujan selebat tidak... Any ideas?

4 comments:

  1. dlm xde idea pun da kluar 1 entry., huhu dahsyat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..ni namanya talian kecemasan.. apa yang ditaip itulah ideanya walaupun sy tak tahu apa yg sy tulis...

      Delete
  2. السلم عليكم ورحمة الله

    بِسْــــــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــــــمِ

    tulah kita...bila idea mencurah-curah, macam-macam nak tulis, commited dgn kerja. have a break...bak kata iklan Zizan...kitkat. pergi lah ke
    pulau ke, waterfall mcm dlm gambar tu....

    kakCT pun mcm ada rasa2 nak pergi pulau. tapi bila terasa nak ke sana, pulau tutup musim tengkujuh....postpone lah nampak gayanya ke satu tarikh yg...ntahhhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalamm..kan kan kan... tak pelah..kan malaysia ni banyak pulau.. gi jelah mana2 yang tak ada musim tengkujuh macam pulau hawaii ke...

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails