Custom Search

JomSantaiSekejap Followers

TRANSLATE OF OTHER COUNTRIES

 

Tuesday, August 5, 2014

NUFFNANG PREMIERE SCREENING - INTO THE STORM

Hari ni baru aje naik kerja..tak sempat nak post apa2 entry dengan dalam keadaan sy yang kena selsema. Jenguk2 kejap email, tu dia..dapat jemputan untuk Nuffnang Premiere Screening Into The Storm.. malam ni pulak tu..lepas kerja terus ke sanalah nampaknya. Thanks Nuffnang. So dapat jugaklah menenangkan jiwa dan raga setelah penat bercuti dan memberi balik mood untuk bekerja..ahakss. Disamping dapat bertemu lagi rakan2 bloggers dan jugak staff2 Nuffnang yang amat2 friendly dan mesra alam. Puji sangat dengan layanan diorang setiap kali ada Premiere Screening.
So... till next entry. Of coz akan sy ceritakan macam2 story masa cuti raya seminggu yang lepas.
Nuffnang Newsletter
nuffnang logoNuffnang Malaysia
Mon, 4 Aug 2014

Nuffnang Premiere Screening of Into The Storm

Dear Nuffnanger,
You are cordially invited to the Nuffnang Premiere Screening of Into The Storm!
*Kindly ignore if you have RSVP, note that if the link is broken, copy and paste the link below to lead to page*
Nuffnang Premiere Screening of Into The Storm
Date: 5th August 2014 (Tuesday)
Venue: TGV, 1 Utama

Again...Thanks Nuffnang.

4 comments:

  1. Memang best ..masalahnya dia bagi 2 tiket..sapa sy nak ajak ye

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Ceritanya memang best..dengan gegaran nya pun terasa sekali macam kita betul2 berada kata ribut tornado tu... :-)

      Delete

Terimakasih di atas komen-komen anda.
Semuga ceria dan salam santai.....

Related Posts with Thumbnails