Custom Search

JomSantaiSekejap Followers

TRANSLATE OF OTHER COUNTRIES

 

Thursday, August 7, 2014

MOOD KERJA MASIH TIADA...

Biasalah bila lepas cuti panjang...lebih2 lagi cuti raya, bila masuk kerja ni, mood kerja lambat panas... keseronokan dan kepenatan bercuti tu masih terasa...kesannya sampai jugak ke blog..nak post entry pun idea entah kemana2 hilang. Nak bukak blog pun terasa beratnya tangan... Anyway, harap2 minggu depan semua kembali ok..ahaksss. 
Minggu ni masih tak banyak jemputan open house tapi kalau hujung bulan memang banyak terutamanya pada 30hb Ogos..ada yang buat jemputan kahwin pun ada...yelah, hari2 terakhir raya, kuih raya pun banyak lagi. Ada jugak yang mengambil kesempatan sementara masih belum ada yang buat atau menjemput open house...diorang buat puasa sunat atau puasa 6... Memang banyak pahalanya seperti yang kita tau ..seolah2 kita mendapat ganjaran berpuasa setahun...So selagi ada masa ni, jom ramai2 kita buat puasa 6....

8 comments:

  1. Selamat Hari Raya ke-11 :)

    Huhuhu..tahun baru ada 1 je rumah terbuka..tak banyak la :)

    ReplyDelete
  2. Ye ke..tak pe..kita tgk tahun depan pulak.. Selamat Hari Raya ke 11 jgk..ahakss

    ReplyDelete
  3. Huhhh best tuuu bila open hse...kat miri ni open kat kedai jee laaa jwbnya...ini yg tak sabaq nak balik sana next yrs..ins sha allah bertemu kembali ramadhan & Syawal nexy yrs...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar sabar.. InsyaAllah tahun depan tu tak lama..pejam celik pejam celik..

      Delete
  4. Haha.. faham sangat perasaan tuh.. lepas seminggu kerja ok la tuh :3

    ReplyDelete
  5. dah jumpa ke belum mood tu? hehe. selamat hari raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lagi..baru nak jumpa dah hari minggu..jadi mood cuti datang balik..ahakss

      Delete

Terimakasih di atas komen-komen anda.
Semuga ceria dan salam santai.....

Related Posts with Thumbnails