JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, August 21, 2014

JOM BLOGCOMMENTS 4

Dah lama dah sy tak buat Jom blogcomments... Kerja menimbun-nimbun menyebabkan masa teramat-amat suntuk untuk sy membuat semua tu apa lagi nak komen 500 blog dalam masa 2 hari..ahakss. Last sekali sy buat Jom Blogcomments ialah pada tahun lepas..huhu. So far sy dah pun membuat 3 kali blogcomments. So rasanya minggu ni sy mempunyai masa yang mencukupi dan harap tiada aral melintang pada saat2 akhir. Pastinya sy akan komen pada blog2 yang ada dalam bloglisting sy dulu kemudian kepada rakan2 bloggers yang sentiasa singgah dan kemudian sy akan redah tak kira sapa punya blog untuk memberi komen...Harap2 cecah 500 blog seperti masa-masa lalu yang sy buat. Jadi blogcomments sy akan bermula pada esok dan berakhir pada malam sabtunya. Satu lagi cara mudah, tinggalkan url blog anda di bahagian komen, InsyaAllah sy akan singgah dan komen blog anda tapi bilangan ke berapa tu sy tak pastilah ye.... So Good Luck to me..ahakss.

22 comments:

  1. Waa.. 500?! Huhuhu.. rajinnya.. gambateh! FIGHTING~! btw.. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/ hehee.. nak tempek juga xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Yun Sing...akan sy singgah..itu sudah pasti

      Delete
  2. wow... tingginya hasrat!! good luck... jangan lupa singgah blog ni sekali ye...

    http://ariescape.blogspot.com/ boleh join GA menang dress.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasti pasti pasti...huhu.. memang penat tapi utk mitivasi sendiri..

      Delete
  3. Good Luck moga dipermudahkan....
    I,m so lucky No 15....Thans bro!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...kan kan kan... tkasih jugak kerana selalu singgah ke blog yang tak seberapa ni

      Delete
  4. owh pttlah ada no coment ingtkan sy punye layout yang problem... hihi :-p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...tak kira apa blog pun..asal singgah kita komen..

      Delete
  5. Replies
    1. Tkasih tkasih... motivasi utk diri sendiri aje..tkasih kerana singgah

      Delete
  6. pehh. 500 blog? sempat tido tak?hahah

    http://loveneddy.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tidur memang tidur tak kira sempat atau tak..haha..penting tu tidur.. tkasih kerana singgah

      Delete
  7. Oh ini ke segmen comment yg dimaksudkan tu? Wah wahhh sakan eh mengkomen hehe goodluck jomsantai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Nad...ini kali ke 4 sy buat..just untuk bagi semangat kat diri sendiri..tkasih kerana singgah

      Delete
  8. Replies
    1. tqvm cik mimie...tkasih kerana singgah..pasti nya sy akan singgah kembali

      Delete
  9. good luck JSS :)
    nak jugak tinggal url. hehe.
    http://rainfallasleep.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih tkasih...awk pun salah seorang bloggers yg selalu sangat singgah dan bagi kita komen...tqvm

      Delete
  10. wah rajin sangat nih..nak join jugak lah..hee..done follow...

    jmeput la comment blog UAA

    www.ummiammararif.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti kita singgah ye..dah habis pun blog comments tu..2 hari je kita buat tapi kita tetap singgah...dont worry

      Delete
  11. hebat la.. kalau sy rasanya xsampai 100 dh penat. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu just sebagai motivasi untuk diri sendiri je... kalau tak memang susah nak buat..setakat blogwalking je...

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails