JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, July 14, 2014

RUANG LEGAR KLCC - RAYA 2014

Ruang Legar KLCC - Raya 2014
Dah lama betul sy tak buat entry pasal ruang legar. Tahun lepas mana2 aje ruang legar yang mempunyai keunikan dan kecantikan menghiasi suasana perayaan pasti akan sy shoot photonya..
So tahun ini sy mulakan dengan ruang legar KLCC yang baru sy singgah minggu lepas. Memang kali ni agak ada kelainan sedikit kerana nampak lebih besar dan lebih suasana kampung.. Macam ada kampung kat tengah2 kesibukan KLCC...ahaksss. Disekelilingnya ada booth2 jualan pelbagai jenis barangan termasuklah minyak wangi yang harim semerbak, pakaian dan lain2...
Suasana di KLCC sejak awal Ramadhan agak lengang sedikit, tak banyak kelihatan pelanggan-pelanggan membeli belah mahupun berjalan2 window shopping. Mungkin menunggu saat2 bila ada sales..Yelah, biasa nya minggu terakhir pasti ada jualan diskaun hingga 70% kan kan kan. 

20 comments:

  1. Best oo discoount 50-70% ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha....macam pernah je dengar tapi dimana ye... so kita tunggu discount ye..

      Delete
    2. Masa ada diskaun mesti sesak pasaraya dengan orang :3

      Delete
    3. Antara yang sesak sesak tu pastinya awk kan..haha.

      Delete
    4. Eh tidur kat umah lg best :p

      Delete
    5. Oooo ye ke? nanti asyik tidur terlebih sihat pulak...

      Delete
  2. Last week saya g ke Tropicana City Mall....ala2 gini ada umah kat ruang legar dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo kira banyak jugak lah yang buat ruang legar ala-ala rumah...boleh beraya terus kan kan kan..buat ketupat kat rumah tu..ahakss

      Delete
  3. nak shopping sekarang pun kena pilih masa yang sesuai. waktu sales lee jawabnyer.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..betul betul betul..sama2lah kita menunggu saat dan ketika itu..huhu

      Delete
  4. Salam.

    Meh turun ke ruang legar alamanda jugak,hehe. Elemen desa juga kt sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo ye ke? Nak kena singgah ke sana tu..pasti menarik. Dah lama jugak tak kesana.

      Delete
  5. sy dh shopping awal2 lg sebelum puasa.. hehe. larat nk jalan sana sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elok macam tu jugak..ada yang buat persiapan awal tak nak kecoh2 last2 minit kan kan kan

      Delete
    2. hehe.. lebih kurang mcm tu la.

      Delete
    3. So semua dah siaplah ni..bersedia untuk menyambut Hariraya...ahakss.

      Delete
  6. assalamualaikum wbt.
    hmmmm...jealous kita orang dengar awak orang shoping2 ni.
    kita orang relek2 aje kat rumah...

    nasihat penaja : hati2 bila bershoping, ingat anak, ingat bini, ingat barang berharga dlm handbag.
    selamat membeli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 org relaks kat rumah lagi banyak shopping..yelah shopping online je..ahakss

      Delete
  7. Bestnye. Suasana raya di kampung halaman:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah...dah terbayang2 dah suasan kampung skrg ni melambai2 memanggil pulang..huhu..feeling kejap

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails