JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, July 2, 2014

NUFFNANG - PREMIERE SCREENING I'M ON MY WAY

Tika dan saat ini, sekejap lagi... sy akan bersiap sedia untuk pergi ke One Utama untuk join dengan 'bloggers Nuffnang' yang lain untuk menyaksikan premiere screening filem bertajuk Deliver Us From Devil. Yang sedihnya sy terpaksa pergi sorang2 sebab buntu idea nak ajak sapa ...ahaksss. Anyway, yang penting kita pergi dan meng'hayati' cerita seram itu..... 
Hari pun nampaknya macam menambahkan seram pulak bila hujan turun sejak dari petang tadi... Emm fikir jugak nak beli apa ye untuk berbuka nanti? Kita tengok jelah apa yang ada kat sana....sure banyak pilihan. Salam santai dan selamat berbuka puasa semua pada hari ke 4 Ramadhan

2 comments:

  1. Selamat berbuka juga. Makan jer apa2 janji dapat isi perut. Hehe
    Selamat meng'hayati' cerita tu. salam Ramadhan =)

    ReplyDelete
  2. Teena Tna - Tkasih Teena ye..selamat berbuka pop corn je hahaha... Ceritanya ok tapi tak seram sangat..haha.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails