JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, July 3, 2014

NUFFNANG - PREMIERE SCREENING - AWESOME

Ramai yang beratur untuk mendapatkan tiket
Selesai sudah menonton Premiere Screening "Deliver Us From Evil" yang penuh separuh panggung di Tanjung Golden Village, One Utama semalam. Sebelum sy meng'sipnosis'kan cerita itu, biar sy cerita sikit tentang pengalaman sy semalam. Memang ramai orang. Tak salah sy ada 2 atau 3 premiere screening yang ditayangkan dari organisasi yang berlainan...tapi sy salute Nuffnang kerana staff diorang datang tepat pada masanya dah kita pun tak perlu beratur panjang..just relax tunggu masa tayangan bermula. Staff dia pun very polite, very friendly dan mesra alam.  
Sesudah aje sy mendapat tiket terus sy pergi membeli makanan di TGV ... Lapar jugak sebab berbuka tadi dengan air mineral aje. Sedikit demi sedikit semakin ramai yang mula berkumpul depan panggung kerana macam sy katakan tadi ada 2 @ 3 premiere screening pada masa yang sama termasuk cerita "Deliver Us From Evil"........So sipnosis nya next entry ye.

3 comments:

  1. Waa.. kite belum pernah sertai apa-apa event Nuffnang :)

    ReplyDelete
  2. Nurashikin ZA - boleh tahanlah Shikin tapi nak kata scary sangat pun tak..nak kata tak pun tak..so so lah tang scarynya

    Yun Sing - Jom lah join next time..mana tau kot2 kita boleh join menang ..kan kan kan

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails