JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, July 22, 2014

BERBUKA DI GRAND DORSETT SUBANG JAYA

Biasalah sekali dalam setahun tu company akan buat satu majlis berbuka puasa untuk pekerja2nya yang dedikasi..ahakkss. So tahun ni kita orang berbuka di Hotel Grand Dorsett Subang Jaya yang dahulunya dikenali sebagai Sheraton Subang. Tempatnya memang besarlah ada banyak cafe dan bilik2 yang disediakan khas untuk company2 yang nak buat jamuan berbuka puasa. Makanannya bagi sy, rasanya macam tak berapa banyak jika nak dibandingkan dengan harga RM110++ namun sebab company yang bayar, jadi hentam sajalah labu. Sambil berbuka tu kita jugak dihiburkan dengan dendangan lagu2 raya yang dinyanyikan secara live oleh penyanyi Haiza dan Jaafar Onn. Ada jugak cabutan bertuah.

11 comments:

  1. salam. hehhe hantam sajala labu...:D

    ReplyDelete
  2. bila agak2nya kita dapat beriftar bersama-sama ye...macam angan2 mat jenin aje....kahkahkah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dunia ni kecik je kak ct. Mana tahu kan dah di jadikan ..jadi jugak..hahaha

      Delete
  3. Makan free jangan di tolak. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul betul betul...kalau ditolak diri sendiri yang rugi...ahakss

      Delete
  4. Salam.

    Dapat tak cabutan bertuahnya? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...dapat dapat dapat... tapi dapat tengok orang lain dapat...ahakss

      Delete
  5. Hentam makan banyak2.. Kalau tak, rugi duit company. Hehe.

    ReplyDelete
  6. Betul betul betul...setahun sekali... tu yang hentam banyak2..dah namanya buffet..

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails