JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, June 25, 2014

NUFFNANG PREMIERE - DELIVER US FROM EVIL

Sejak sy join Nuffnang, tak pernah sy ikuti Nuffnang punya program kerana kesuntukan dan kesibukan dengan kerja apalagi dengan setiap program Premiere Screening namun entah kenapa minggu lepas tergerak pulak sy gatal2 nak join dan tidak disangka dapat pulak jemputan untuk 2 tiket menonton Premiere Screening movie " Deliver Us From Evil "... ahaksss. Terimakasih banyak-banyak ye Nuffnang. Yang best nya tengok cerita evil tapi bulan puasa kan semua syaitan2 sudah di rantai.... Sekarang ni timbul persoalan.. sapa pulak sy nak ajak tengok sekali dengan sy?  
nuffnang logoNuffnang Malaysia
Wed, 25 Jun 2014

Nuffnang Premiere Screening of Deliver Us From Evil

Dear Nuffnanger,
You are cordially invited to the Nuffnang Premiere Screening of Deliver Us From Evil! 
Nuffnang Premiere Screening of Deliver Us From Evil
Date: 2nd July 2014 (Wednesday)
Time: 8:15PM (Ticket collection: 7.30PM – 8.15PM)
Venue: TGV 1 Utama
Apa2 pun, harap tak ada aral melintang pada hari tersebut dan bolehlah jugak sy menemui rakan2 bloggers yang join menonton premiere screening tersebut.

4 comments:

  1. wah bestnya.. xpna dpt lak. join la. msti ramai blogger2 famous join ni. huhu

    ReplyDelete
  2. Cik Nadyya - InsyaAllah sy akan join..nak jumpa jugak rakan2 bloggers yang lain...Awk pun cubalah nanti join ..mana tahu luck awk pulak lain kali :-)

    ReplyDelete
  3. Yun Sing - Hahaha...memang best sebab tiket free.. Nanti awak joinlah..

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails