JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, June 30, 2014

MENADAH AIR HUJAN DI BAJU SENDIRI

Kuih! Kuih! Ehsan Google
Ibarat menadah air hujan di baju sendiri...ahaksss. Memang tak pernah dengar peribahasa tu sebab spontan je.. yang bermaksud banyak mana pun yang kita buat, ianya tetap sia-sia...Apa kaitannya dengan entry kali ini? Memang tiada kaitan pun... 
Hari ini sy sempat singgah ke KLCC atas urusan kerja dan buat sekian kali pada waktu tengahari lengang tidak semacam selalu berpusu2 orang lalu lalang samada nak pergi lunch atau bershopping...tapi kali ini bershopping pun macam kurang jugak. Mungkin tunggu last2 minute punya sales kot. Sy selalu beli kuih kat PKNS Shah Alam dan memang tunggu saat2 akhir sebab masa tu lah diorang buat lelong..ahaksss. Bukan setakat kuih2 aje, segala lauk pauk macam rendang tok, baju2 kurung dan baju melayu pun ada jugak jualan lelong. Apa lagi borong jangan tak borong. Bawak balik kampung, tengok2.. rupa2nya mak pun dah borong kuih2 jugak kat sana. Nasib baik bukan kuih jenis yang sama.... 

7 comments:

  1. hemmmm sama laa kita last last minute baru terasa kemeriahannya...

    ReplyDelete
  2. Suhailas - Oooo kita ada geng rupanya...betul betul betul

    ReplyDelete
  3. kat cni mmg santai..hehe.menadah air hujan di baju sendiri?..pelik.kihkih.a ah..betul2..sy pun same suka shoping last minute..blh masuk geng kan..

    ReplyDelete
  4. Mel Melissa - Ehh ehhh ramai nya geng shopping last minute. Boleh tubuh geng bloggers shopping last minutes..ahakss

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl laa..sbb mls nak berhimpit2 nnt..n klu awal2 cari brg raya nnt menyesal nmpk ada yg lbh hebat lg..ekeke

      Delete
    2. hehe...blh je nnt senang nak jejak kat ne yg murah2..haha

      Delete
    3. Mel Mellissa - Nanti dapat jejak kasih yang murah2 jangan lupa ye update kat blog.. biar kita pulak tumpang terjah nanti..ahaksss

      Delete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails