JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, May 22, 2014

GROUP WHATSAPP PUNYA PASAL..

Beberapa bulan lepas, sy mendapat panggilan daripada kawan lama sy.. Dah dekat 15 tahun tak berjumpa sejak habis sekolah menengah dulu dan banyak dan panjanglah cerita yg kami sama2 kongsi.. So dia ajaklah sy join group whatsapp member2 sekolah dan sy tanyalah dah berapa orang yang join, dia cakap adalah dalam 14-15 org.. Oklah tu..Sy pun join..Lepas dah join, tengok punya tengok nak dekat 70 org join group tu... Memang meriah mula2 join.. Diorang tanya sapa yang baru masuk..itu ini..situ sini sinun. Sekarang hampir 2 bulan sy join, setiap saat, handphone sentiasa berbunyi kerana msg2 yang masuk dari group whatsapp tu..ahakksss. Ada sekali tu sy cuba leave group tu sebab terlalu banyak sgt msg yang masuk..Kecoh satu kampung tanya kenapa sy left group tu..hahaha..aduuhhsss. Sy cakap jelah tukar handphone...Kadang2 tu sy buat silence tapi takut pulak tak dengar kalau ada msg2 penting yang masuk... Bayangkanlah.. Kalau sorang whatsapp tanya apa khabar.. Dekat 40 ke 50 orang jawab soalan tu je.....hahaha... Tapi demi semangat setiakawan, sy join balik dan biarkan aje...

3 comments:

  1. pernah melalui..hehe..tpi sekarang tak guna whatssap sebab ada problem nak upgrade. mihihi

    ReplyDelete
  2. zana pun ad perasaan mcm tu...bila leave group nnti x taw perkembangan member..so masuk jer la group tu.. :)

    ReplyDelete
  3. Nur Syazwani - Haha..tulah..macam dalam dilema pulak nak join ke tidak...

    ZannaMazlan - Kan kan kan... yelah nak leave dah kawan..tak leave kita jugak yang kena..jadi pasrah jelah..

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails