JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, May 12, 2014

CUTI SEKOLAH.. MUSIM KAHWIN

Musim cuti sekolah dah hampir tiba...sama pulak dengan musim hujan... Kedua2 nya memberikan impak yang sangat semulajadi untuk tibanya musim perkahwinan..ahaksss. Sekarang pun dah banyak undangan yang sy terima tapi kebanyakkannya jauh2 nun kat Kedah dan Perlis..Sy jugak tengah menantikan beberapa undangan yang sepatutnya sy dapat tapi tak dapat2..Diorang tak nak jemput sy ke? Atau dah lupa kawan.. Apapun kita tunggu sampai akhir bulan sebab katanya majlis pernikahan tu pada akhir bulan Mei...
Apa2 pun kepada mereka2 dan rakan bloggers yang akan dan baru melangsungkan dan menempuh alam perkahwinan, Selamat Pengantin Baru diucapkan...
Dalam dunia sekarang ni, ada jugak cara mudah untuk mengundang atau menjemput member2 datang ke majlis perkahwinan adalah dengan hanya melalui samada whatsapp, facebook atau lain2 yang seumpamanya.. Katanya lebih mudah.. nak alamat, semua details whatsapp je.. Kad jemputan tu hanya utk saudara mara dan kenalan yang terdekat atau lebih senang, nak save budget... Ada jugak yang guna kepandaian IT masing2 dengan mem print dari software yang terdapat percuma di internet... Dunia sekarang. Apa2 carapun, yang penting semangat siratulrahim itu yang harus berkekalan.. biarpun dunia semakin maju.

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails