JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, April 30, 2014

NEW BLOGLIST ...


Belek punya belek, tinjau punya tinjau...buat blogwalking sana sini, nampaknya hampir setengah daripada Jomsantaisekejap punya blog member dah samada bertukar blog ataupun sudah tidak aktif.. Tak pastilah sy, tapi memang tak dapat nak masuk website diorang dah... Jadi maybe minggu ni adalah minggu untuk mengubah bloglisting yang baru... Ada yang dah lama menjadi member blog sy sejak sy berkecimpung dalam blogging ni... Sedih jugak bila ada yang sudah tidak aktif sedangkan dulu2nya kami rapat walaupun hanya dalam dunia blogging...Resam lah tak semua akan kekal. So...apalagi...sekarang cari rakan2 bloggers yang baru pulak...

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails