JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, February 4, 2014

CUTI YANG MEMENATKAN...

Tahun Baru Cina baru berlalu...memang kepenatan dan keletihan yang tidak terhingga..apalagi bila mengenangkan nak naik kerja, lagi menambahkan keletihan dan kepenatan yang sedia ada..ahaksss. So apa yang anda semua buat masa cuti... Nak ke shopping kompleks pun rata2 semua kedai tutup kecuali hyper market macam Giant, Tesco atau Carrefour..opss Aeon Big.
Paling tidak pun kalau banyak kedai yang bukak adalah di area Shah Alam...macam di Kompleks PKNS, SACC Mall atau di Alam Sentral, ada jugak sales sana sini terutama di Alam Sentral apabila The Store mengadakan jualan besar2an..semua ruang legar diorang sapu.. Bahagian Handphone dan Computer memang lengang sbb rata2 kedai tutup..almaklumlah rata2 penjual nya cina bercuti menyambut tahun baru cina..jadi cuti sakan.

1 comment:

  1. Org yg travel balik kampung time CNY pon penat jugak, penat sebab jem teruk kat hiway

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails