JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, August 13, 2013

DINNER DI RESTORAN SINGGAH SELALU DANGA BAY

Pada malam raya ke 3 sy sempat untuk berjalan2 ke area Stulang Laut terutamanya di kawasan Danga Bay dan sempat jugak sy menerjah untuk makan di Singgah Selalu, tempat yang ada beberapa orang kawan sy rekomen jika nak makan di Danga Bay...so sy pun singgahlah. Mmg ramai orang...Pada asalnya oleh kerana dah kat johor, sy pun nak order mee rebus johor...tapi hampa. Tak dijual. Kemudian sy order tahu bakar...pun tak ada. Sekali tengok menu memang banyak senarai makanannya tapi lebih kearah makanan yang terkinilah... Last2 sy order mee goreng kari. Boleh tahanlah masakannya berbaloi jugak dengan harganya...walaupun besar, tak semua makanan ada kat situ...ahaksss. Frust jugak sy mee rebus tak ada.. Sebelum sy bekerja kat KL, jika sy pergi ke kawasan Stulang Laut mahupun pantai lido, sy akan selalu singgah ke kedai makan berdekatan dengan Hospital Sultanah Aminah...kat situ tahu bakar dan ikan bakar dia mmg kow2...perghhh cukup sedap...Anyway, lain orang lain seleranya...

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails