JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Saturday, July 20, 2013

LINE INTERNET DIGI PULAK SLOW

Selamat berhujung minggu kepada anda semua, semuga di bulan puasa ini banyak aktiviti yang anda rancangkan samada untuk persiapan Hari Raya nanti atau bulan puasa ini sendiri..Bagi sy hari minggu ini lah masanya yg ada untuk sy meng'update'kan blog sy...tapi masalahnya line internet DIGI pulak yang slow macam kura-kura naik bukit... Memang slow bebenor sampai nak menunggu tu boleh buat kerja lain..ahaksss.
Sejak dua menjak ni memang line internet DIGI dah semakin teruk. I don't know why...Maybe sebab dah banyak sangat free service dalam perkhidmatan internet kot macam Line, Whatsapp, Viber, Tango, Kakao Talk, Wechat, Skype dan segala macam lagi lah yg tumbuh macam cendawan...Anyway, harap2 ianya bertambah baik or DIGI should do something to improve it...sebab sudah semakin ramai rakyat kita yang menggunakan jalur lebar dan perkhidmatan mana yang terbaik..itu yang akan mereka pilih.

2 comments:

  1. errm.. macam-macam hal lah dorang ni kan? bil kena bayar ontime, tapi service cam hape jer..

    ReplyDelete
  2. Norhasniza - Tulah pasal, promote bukan main baik.. the fastest lah.. the widest lah..the cheapest lah....ahaksss

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails