JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, March 18, 2013

CARA COVER MALU..

Hi u olss!! Ingat me? no no no bukan mee goreng..haaa betul betul betul. Abang Muscle Santai. Kali ni AMS nak bagi u olsss fitness tips yang berguna sangat2..Cara2 macam mana nak cover malu kalau tiba2 u olsss jalan depan lelaki2 yang handsome ke atau perempuan2 yang cantik ke atau depan ahli2 korporat ke kaki u olsss terpelecok..Haahh malukan...Ok. mudah je langkah2nya.
1) Pastikan u olss ada benda2 yang sangkut kat pakaian u olss..Contoh kalau macam lelaki ada pen ke, kalau perempuan ada brooch ke, pin ke.. bila terpelecok je cepat2 u olss jatuhkan benda2 tersebut dah u olss cepat2 membongkok seolah2 u olss nak ambil barang u olss tu...
2) Taktik ni pun berkesan kalau u olss cuba nak mengurat sekali..masa u olss terpelecok tu, cepat2 u olss pegang kat kepala seolah2 u olss nak pitam. Jadi daripada dapat mencover malu, maybe ada jugak yang simpati pada u olss ...
3) Bila aje u olss terpelecok, cepat2 u olss ambil kasut kat kaki mana u olss terpelecok tu dan jalan beberapa langkah, cari tempat u olss boleh duduk. Kemudian u olss picit2 kasut tu seolah2 something wrong pada kasut tu padahal tak de apa2 pun.. then u olss pakai balik, hentak2 sikit macam baru beli kasut baru, then u olss jalan tanpa menoleh ke kiri dan ke kanan..
So itu adalah antaranya cara2 nak cover malu..kalau terjadi, u olss cubalah...ahaksss.

1 comment:

  1. yang tak dapek den nak cover kalau terpelecok campur latah sekali...hihihi

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails