JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, February 4, 2013

MOVIE - THE LAST STAND

Dah lama tak buat movie review... banyak jugak DVD yang sy tengok dua hari ni, antaranya adalah cerita The Last Stand lakunan Arnold Schwarzenegger dan jugak cerita Jack Reacher lakunan pelakun kegemaran sy Tom Cruise..Kita review dulu pasal cerita The Last Stand. Cerita mengisahkan seorang banduan top profile bernama Cortez telah terlepas dan melarikan diri dengan menaiki kereta berkelajuan tinggi, matlamatnya untuk menyeberangi sempadan mexico dan setiap halangan yang dilakukan oleh pihak polis akan di musnahkan oleh kuncu2nya sehinggalah beliau terpaksa melalui pekan kecil yang di jaga oleh seorang Sheriff Owents lakunan Arnold S... Bagi sy, aksi ganas tidaklah banyak kecuali tembak menembak menggunakan mesin gun kerana mungkin faktor umur Arnold S cuma pada pengakhiran babak dimana Arnold S berlawan satu dengan satu dengan Cortez di jambatan itu yang ada sedikit thrill..walau apapun, boleh tahanlah ceritanya...Jomsantaisekejap bagi 3 *

1 comment:

  1. macam tak best aje movie ni atau tukang ceritanya yg poyo...huahaha

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails