JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, February 20, 2013

LEPAK DI SUNWAY PYRAMID

Ruang Legar Sunway pyramid
Oleh kerana Cuti Raya Cina sy tak balik ke JB maka sy pun berjalan2lah kemana2 saja terasa nak berjalan dan salah satu tempat yg sy jalan ialah di Sunway Pyramid...Walaupun cuti tapi masih penuh jugak shopping kompleks tu, tidak kira apa kaum pun...tapi yang memonopoli sebahagian besar adalah orang indonesia..ahaksss. Yelah, masa nilah diorang nak berjalan2... hari lain mana sempat. So ingatkan nak main bowling tapi rasa macam tak ada mood, jadi sy banyak habiskan masa berjalan2 sambil tgk pertunjukan silap mata di ruang legarnya dan melihat orang meluncur ice skating... nak main tak geti, jadi tengok jelah gelagat2 orang bermain..ada yang jatuh, ada yg tunjuk terror, ada yang cuba2 nak mengurat pun ada..ahaksss. 
Laksa Sarawak..emmm x sedap
Dah penat sy berjalan...time to eat. Ingatkan malas nak makan nasi, jadi sy pergilah ke Restoran Laksa Shack.Dah lama jugak sy tak pekena Laksa Shack ni..dulu beberapa tahun lepas ada sy buat entry pasal rasa laksa shack yang sedap ni...so Sy pun cubalah makan Laksa Sarawak dia..harga pun dah berganda2 naik berbanding dulu, belum campur dengan taxnya lagi...Bila sampai aje sy tgk kuahnya punyalah cair, bahan2 nya pun tak macam dulu...kureng sangat2, tapi harga naik...Emmm tak pelah, maybe rasanya masih ada...Bila sy rasa, emmmm mungkin ini kali terakhir sy pergi ke Laksa Shack... jauh bezanya daripada mula2 dulu sy makan. Dah tak rasa langsung dengan kuahnya yang cair dan bahan dalamnya yng kurang...tapi sebab dah order, berbayar...so makan jelah..ahaksss.

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails