JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, January 10, 2013

BUNGEE JUMPING DI IOI MALL PUCHONG

Bungee jumping di IOI Mall Puchong
Beberapa hari lepas, sewaktu sy ada urusan kerja di Puchong, sempat jugak sy lunch di IOI Mall Puchong dan sy tengok di ruang legar nya ada banyak mesin2 games ala fun fair dan jugak bungee jumping, cuma taklah tinggi sangat sebab ruang legar IOI Mall pun dalam 3 tingkat je... Tapi memang menyeronokkanlah sekali sekala cuba excitement bungee jumping dalam dewan ...Oleh kerana sy pergi tu bukanlah hari minggu jadi tak lah ramai orang yang ada, tapi pasti hujung minggu ni ramai yang akan datang mencubanya.. So bagi anda yang tinggal berdekatan atau tak tahu nak buat apa hujung minggu ni, cubalah bungee jumping di IOI Mall Puchong... Masa sy pergi ke Melaka dulu pun ada bungee jumping yang seakan sama dengan di IOI Mall tapi rasanya kurang tinggi sikit... Sekarang pun di ASTRO ditayangkan Fear Factor versi celebrity yang di acarakan oleh Aaron Aziz..pasti ada diselitkan aksi bungee jumping bagi mereka yang takut pada ketinggian... 

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails