JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, October 31, 2012

TWEET! TWEET! TWEET!


Baru-baru ni sy baru mula nak memasuki era tweet bertweet…orang lain dah beribu2 tweet, kita baru mula nak 'meneweet'..ahaksss… Almaklumlah sebab kerja banyak jadi nak updatekan blog memang lambat sikit tapi naluri nak post entry selalu ada dan tangan pulak sentiasa gatal nak menaip jadi nak tak nak, bertweetlah jawabnya walaupun pendek tapi kurang2nya ada jugak entry…so kalau sapa2 nak bertweet atau follow jomsantaisekejap, cuma klik je di ruangan follow on twitter disebelah kanan blog ini...
Kalau bertweet  ni, memang laju sikit daripada blogging...bergantung kepada berapa orang yang kita follow dan orang follow kita...nak2 artis. belum sempat kita bertweet, tu dia beratus2 tweet dan masuk list...ahaksss. baca sajalah labu... apa2pun, yang penting hilang stress sekejap....

1 comment:

  1. sy x tertarik dgn tweet..hehe..

    sian twitter sy..dah byk sarang labah2..huhu..xD

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails