JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, October 4, 2012

TAK PATUT BETUL....

Baru aje nak berjinak dengan google adsense, dah iklan ditarik balik, patutlah ada bloggers yang pesan tak payah pakai google adsense sebab sampai satu tahap, diorang suka2 hati je akan ban iklan atau lebih tepat dipanggil disabled ads... Sy tak kisahlah kalau semua itu disebabkan langgar pantang larang ke, tapi alasan yang diberikan adalah kerana salah satu entry sy berbau keganasan atau dipanggil violation..perghh, mendalam dan menusuk betul alasan tu tapi anda nak tahu apa tajuk entry sy tu? Tajuknya adalah berbunyi " Kata orang, jika nak bercinta kena ada ayat power" Ada bunyi atau bau violation tak kat situ? dan yang mengejutkan entry tu sy post pada akhir tahun 2010 tapi baru tahun 2012 di ambil kira...tak sayu ke rasanya,,,ahaksss. Emmmmm  hanya diorang aje yang tau maksud yang tersurat dan tersirat...Malas sy nak cakap lebih2, nanti ada benda lain pulak yang diorang ban....peace no war...ahaksss

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails