JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, October 18, 2012

CUKUP PERIT MENAHANNYA...

Pernah tak pada satu ketika satu masa satu hari dimana anda terperangkap dalam jam yang cukup panjang dan anda pada masa itu jugak menahan daripada nak 'throw small water'? Bagaikan seperti pepatah telur dihujung tanduk rasanya..ahaksss. Itulah yang sy rasa minggu lepas apabila terperangkap dalam jam yang panjang, di waktu hujan lebat dan cukup sejuk rasanya serta tidak kelihatan mana2 tempat mahupun petrol station untuk sy berhenti melepaskan resah dan gelisah akibat menahan siksa untuk membuang air kecil...perghhhh. Masa tulah macam2 gaya yang dibuat untuk menenangkan diri sendiri... goyang kakilah, bukak lagu tapi tak boleh menyanyi...hahaha kan dulu2 masa kecik2 kalau nak buang air kecik, orang2 tua akan menyanyi supaya senang kita ehemm ehemmm, buat donnolah,,,macam tak rasa apa2 je tapi sebenarnya dah memang tahap kritikal dah.... so apa yang terjadi? Dan akhirnya....dapat jugak sy menahan keperitan itu sehingga sy berjumpa dengan sebuah kedai makan....terus berhenti dan.... masa ni tiada pepatah fikir dulu sebelum buang... sebaliknya buang dulu sebelum fikir

3 comments:

  1. hahhahhahahhha...kelakarlah, hilang tensen pagi2 ari nih, ahaiii lah~~

    ReplyDelete
  2. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  3. menonong ajelah ke 'kamar kecil' tu ye. dpt bayangkan sbb pernah ada pengalaman. bagai nak pengsan. selamat dpt disempurnakan dengan baik.

    bayangkan kalu dah ter....

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails