JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, September 21, 2012

SEPERTI MELIHAT MATAHARI TERBENAM..

Selamat berhari Jumaat. Cepat betul masa berlalu...tak terasa yang hariraya pun dah sebulan melangkah pergi dan lagi beberapa bulan, tahun 2012 pulak akan meninggalkan kita... Azam tahun ni dah tercapai ke? ada  yang dah tercapai  setengah atau ada yang masih belum berganjak sikit pun..? Apa pulak cerita dari sudut blogging? Sorry hari ni entry sy santai sikit, dah nama blog pun santai kan, jadi entry ni sy just taip apa yang ada kat fikiran je..
Yang pasti banyak blog2 baru yang timbul dan ada jugak bloggers lama dan otai yang hilang entah ke mana.. Ada yang dapat sy contact melalui facebook dan ada jugak yang tak dapat sy contact langsung. Macam tulah resam berblogging ni kerana kita tidak punya komitmen apa2 kecuali terhadap diri sendiri. Kita boleh datang bila2 masa dan kita jugak boleh pergi bila2 masa, tapi sesiapa yang sudah sebati membaca satu2 blog, pasti akan terasa jika blog itu sudah bersawang atau mulai suram isinya....seperti tirai malam melabuhkan kehidupan manusia....ahaksss..layan perasaan sekejap.

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails