JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, September 28, 2012

PENYUDAH KISAH YANG TAK NGERI

Sorry ye kalau buat you all tertunggu atau kalau kena dengan kak ct, dah pasti dia menyumpah habis2 sebab dah banyak kali dia terkena..ahakssss dan bagi mereka yang tak tahu kenapa sy cakap macam tu, sebenarnya entry ini adalah sambungan daripada entry sy sebelum ni bertajuk Sebuah Kisah Yang Tak Berapa Ngeri.....
Semakin lama semakin dekat sy pada orang tua tu...dalam hati nak aje patah balik tapi ada jugak sy  terfikir mana tahu orang tua tu adalah pengawal kebun atau ladang disitu...jadi sy teruskan jugak sambil mata sy fokus ke depan sebab jalan masih berkabus...kena jugak hati2. Sekali pecut sy berjaya melepasi kelibat orang tua itu tanpa ada apa2 yang terjadi...perghhh lega.
Dalam tak sampai 5 minit, jantung sy berdegup kencang....nasib baik sy tak ada lelah atau sakit jantung. Bunyi radio yang sy pasang kuat seakan senyap sunyi aje, kaki sy nak menekan minyak habis2 terasa macam slow aje kereta sy bergerak...maklum masa tu sy pakai kereta proton saga lama. Mulut sy dah macam tak mampu nak baca apa2...di depan sy, sekali lagi kelihatan ada seorang tua seakan sama tapi kali ini dia duduk di perhentian bas yang seakan sama jugak seperti mula2 tadi...:Kali ni, sy tidak meneruskan perjalanan...sy patah balik ke yong peng dan tidur dalam kereta di depan sebuah surau sehingga pukul 6 pagi....

1 comment:

  1. ha...tu la tu..penakot ghopenya. ermmm kalu kakCT pon takot gak...asyik jumpe orang yg sama ditempat lelain...

    dlm hati musti tnya....orang ke ape ni...cepat mcm kilat.

    memang xcukup mulut nak baca ayat suci Al Quran (masa tu lah baru ingat nak baca quran...padan muka aku)...

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails