JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, September 13, 2012

PEKENA BURGER BESAR...

Giant burger, boleh anda makan sorang?
Ngantuk betul rasanya pagi ni..sejak dua menjak ni, hujan macam tau2 je turun waktu tengah malam menyebabkan tidur sy makin nyenyak dan nyaman..ahakss. Tapi masalahnya, hujan tu tak berhenti sampai ke pagi membuatkan sy nak bangun pun jadi liat jugak... Walau apa pun, bangun tetap kena bangun. Gedebak gedebuk gedebak gedebuk sy dah berada di kedai makan sambil menaip entry ni dan bersarapan macam biasa roti bakar dan secawan kopi sambil memikirkan idea serta kerja2 sy hari ni. Bila sy tengok roti bakar ni, sy teringat waktu makan malam beberapa minggu yang lalu di mana sy makan nasi arab di sebuah restoran berdekatan dengan i city ataupun  rasanya dekat2 dengan unisel, seksyen 7. Bukan nak cakap pasal nasi beriani arab tu tapi sy ternampak satu gerai menjual giant burger.. Mak oiii besarnya, tapi yang pelik, kebanyakkan daripada diorang ni makan burger tu sorang2... padahal burger tu nak ikutkan sukatan dia untuk makan 4 orang..ahaksss, kalau tak salah nama gerai tu yazid burger kot...kalau tak silaplah, kalau silap, i'm sorry. Apa2 pun, nasi beriani arab kat situ memang sedap...ada masa, anda bolehlah cuba.

3 comments:

  1. Dah macam trend pulak burger bakar / burger besar skarang ni kan? Ala2 Oppa Gangnam Style gitu. Hiks :)

    ReplyDelete
  2. macam sedap je. nak satu!

    dill.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails