JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, September 26, 2012

JANA INCOME SAMBIL BLOGGING

Jarang-jarang sy membuat entry mengenai menjana pendapatan internet. Sekali sekala je bila sy ada terbaca dan ingin tahu mengenai sesuatu program menjana pendapatan dan menarik perhatian, barulah sy akan buat entry. So dalam keboringan idea, sy pun google2 dan terbaca mengenai program affiliate Eruwan Gerry. (Bagi yang tak tahu, program affiliate ni ialah seperti kita menjual sesuatu produk bagi pihak orang lain dan kita mendapat komisen bila produk itu terjual) Program affiliate ni sambil berblogging ke, sambil berfacebook ke, sambil bertwitter ke, sambil chatting ke pun kita boleh jana pendapatan . Ada banyak program2 affiliate di Malaysia tapi keistimewaan program affiliate Eruwan Gerry ni ialah komisennya setinggi RM100 untuk satu jualan. Wowww tinggi tu. Eruwan Gerry sendiri sebenarnya juga dikenali sebagai Juara Lelong Malaysia dan pakar menjana wang secara affiliate saja. Anda boleh letak banner ke, link ke atau apa saja cara di blog anda atau seangkatan dengannya. So jika anda ingin tahu lebih lanjut mengenai program affiliate Eruwan Gerry ni dan mendapat Ebook PERCUMA bernilai RM398.00 cuma perlu KLIK DISINI atau kalau anda rasa tak perlu nak tunggu, terus nak menjana pendapatan, daftar terus menjadi affiliate program tersebut, klik aje di gambar di atas 

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails