JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, August 3, 2012

UNTUK DIA..UNTUK DIA..UNTUK DIA

Dulu pernah sy menge'post' entry pasal Najwa Latiff masa mula2 dia tengah nak famous kat youtube dengan tajuk "Siapa Najwa Latif" Sekarang dah menjadi antara artis baru yang mempunyai harapan besar dalam industri seni tanahair. Waktu tu antara videoclip di youtube yang paling sy suka adalah lagu 'Kenapa' nyanyai asal daripada Daus AF, So untuk itu, lagu pilihan Jomsantaisekejap bulan ini adalah lagu "Untuk Dia' nyanyian Najwa Latif dan Sleeq... memang santai lagu ni dan sedap di dengar, tapi minta maaflah sebab kali ini sy tak dapat nak bagi liriknya kerana terlalu panjang...tapi dont worry, sy akan jadikan lagu ni lagu blog JSS buat sementara waktu supaya anda dapat mendengarnya...So enjoy the song ye.                   

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails