JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, July 3, 2012

KUCAR KACIRKAN BLOG

Entry buat sementara waktu ini terpaksa dibekukan sebab sy sedang cuba untuk mengkucar kacirkan blog ini dengan cuba pelbagai tambahan dan perubahan dalam blog sebab dah lama sangat blog jss ni dengan wajah sebegini... Jadi harap maklumlah ye kalau blog ni sejuk 2,3 minggu. Biarpun musim durian kat kebun Kak Ct dah berlalu...uhukkssss. 
Tapi dalam masa yang sama, mana lah tahu kalau you all ada sumbangsih ideas yang nak di luahkan, jangan malu2 dan segan2, silalah komen...memang ruangan komen tu untuk anda, tapi cuma satu aje, sy tak nak buat tambahan yang boleh membuatlan blog menjadi berat dan menjadi lambat bila nak on nanti.. Maybe pasal gadget yang terlalu banyak agaknya. Anyway, salam santai selalu dan keep in touch.

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails