JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Monday, July 30, 2012

BERBUKA DI SETIA CITY MALL


Pertunjukan Bunga Air di Setia City Mall..

Sy pernah dengar ada orang berkata jika sesiapa yang tinggal area Shah Alam dan berdekatan, tidak perlulah mereka pergi bershopping ke Mid Valley kerana di Setia City Mall lebih besar dan banyak yang menarik di sana. Jadi nak jugak sy tahu apa yang bestnya di Setia City Mall. Google punya google, dapat lah jugak lokasinya dan hari ni sy pun pergilah kesana sambil2 tu dapatlah jgk berbuka puasa di sana. Sesampai saja disana, memang bangunannya besar. Sy sampai waktu dekat2 nak berbuka jadi penuh dengan cahaya2 lampu. Oleh kerana 1st time datang, tak banyaklah tempat sy survey sebab kompleks beli belahnya besar, tapi apa yang menarik perhatian sy adalah pertunjukan ‘bunga air’ nya yang memukau dengan lampu yang berwarna warni. Ramai jugak pengunjung yang hanya duduk sambil menyaksikan pertunjukan ‘bunga air’…. Sy berbuka di sebuah restoran berdekatan di panggil Delicious dan order Raya set yang ada lauk rending tok, asam pedas, sotong goreng tepung dan acar timun. Harga memang boleh tahan mahal tapi lauknya ok lah. Sekali imbas memang Setia City Mall banyak tempat2 yang best dan menarik dan sy sendiri masih belum habis round lagi…..

No comments:

Post a Comment

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails