JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, June 14, 2012

BERAKHIR SUDAH....

Kelegaan melanda...akhirnya tamat sudah segala soalan yang bertubi2 terpaksa dijawab, tapi bukan soalan peperiksaan, bukan soalan cepu emas..tapi soalan2 daripada juru2 audit. Tiap2 tahun asyik kena jawab je soalan dan kadang2 tu soalan2 yang sama...ahaksss. Anyway, someway, cosway, amway... dah selesai semuanya dan adalah sedikit masa nak diluangkan kat blog ni yang sekejap ada sekejap tenggelam. 
Lupakan sejenak pasal kerja. Jadi sempena kelegaan yang dirasakan ini, sempena terasa lapang selepas menjawab soalan bertimpa2 sesusah soalan peringkat IPTA... Sy rasa macam nak buat balik blogwalking untuk kali ke 3... Yes!! Ye sy nak buat balik kerja giler tu. Tapi bukan sekarang. Maybe bermula pada weekend ini. Sekarang tgh kepenatan dan minyak pun tak cukup nak tekan. So berjumpa kita lagi nnt.

3 comments:

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails