JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, April 4, 2012

PROMOSI SHISEIDO DI KLCC

Promosi Shiseido di KLCC
Dah lama benar tak ke KLCC...dah kurang dah kerja yang melibatkan sy kena pergi ke KLCC. Ada baiknya jugak sebab kalau kesana nak menempuh jam nya, nak cari parking nya, nak menempuh orang yang ramai... Tapi bila ada peluang ke sana, kalau ada apa2 saja promosi di ruang legarnya, pasti sy tidak akan ketinggalan mengambil gambar..ahaksss, macam kita pulak jadi promoter diorang. Kali ni Shiseido pulak yang membuat promosi produk mereka dan jugak mengadakan demonstrasi percuma...
Hari tu lepas sy habis dengan tugasan sy, sy singgah kejap di bahagian food court KLCC sebab perut memang tengah lapar sangat2 tapi perghhh langsung tak ada tempat kosong. Terpaksa sy merayau dalam setengah jam dan kemudian datang balik, barulah nampak ada beberapa tempat kosong...Sy pekena nasi campur. Boleh tahan jugak harganya, ambik lauk sayur, daging dan telur kena RM9.00... Teringat sy dalam berita TV3 hari tu yang ada complaint pasal makanan di R & R berharga RM4.50 dengan 2 lauk. Bunyi macam biasa je sebab pernah sy kena lebih mahal daripada itu...Teringat jugak sy kisah di Terengganu dulu dimana sebuah kedai kakan mengenakan harga nasi dagang sampai RM40 kalau tak salah sy...

1 comment:

  1. Sewa mahal....so harga makanan pon terpaksalah mereka up sket...agaknya lah....

    Cover line....kehkehkeh

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails