JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Saturday, April 14, 2012

HARI YANG DITUNGGU...

Dengan ini sy mengumumkan hari ni adalah hari malas sy...ahaksss. Sejak daripada pagi tadi sehingga sekarang dah nak tengahari, cuaca sentiasa mendung dengan hujan renyai2..Perghh jarang2 cuaca macam ni datang masa weekend...Selalu masa time kerja je cuaca macam ni berlaku buatkan kita rasa macam nak cuti je...Tapi hari ni, perghhhh nak buat apa pun malas, rasa macam nak tarik selimut dan geliat sana geliat sini, sampaikan nak makan pun malas, nak tengok tv pun malas, nak kemas rumah pun malas...ni nasib baik ada sedikit kerajinan nak buka laptop dan buat entry malas ni...Harap2 cuaca tempat anda pun sama macam sy jugak. So apa plan sy hari ni? Sudah pasti sy nak menikmati cuaca sebegini dirumah...sambil minum kopi panas dan tengok rancangan apa yang menarik di Astro dan kita enjoy...ahaksss. To all rakan bloggers, Selamat berhujung minggu....

2 comments:

  1. solat jgn lupe...lupe makan tak pe!

    tazkirah hujung minggu.

    ReplyDelete
  2. Waahhh bestnya... Selamat beristirehat ;)

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails