JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, April 17, 2012

BUSY JANGAN TAK BUSY

Nampaknya 2,3 minggu ni kemungkinan besar, akan berlaku kekurangan entry kerana auditor telah menyerang sy bertubi-tubi dengan pelbagai soalan UPSR, PMR dan SPM, menyebabkan tiada masa untuk menjenguk blog apalagi membuat entry...Walaubagaimana pun, jika ada kesempatan, malamnya akan sy jenguk jugak blog rakan2 dan mereka yang singgah disini sebagai membalas ziarah..ahaksss. Macam hariraya pulak... 
Till then, sy sudahi entry ini dengan serangkap pantun.

Pagi-pagi kekedai Pak Amri,
Kerana hendak membeli kelapa,
Sebusy mana pun melanda diri,
Dengan you all tak pernah dilupa.... ahakssss. 

5 comments:

  1. wah...nak soh abon jawablah pantun neh.

    kakCT bab-bab pantun ni fail lah.

    ReplyDelete
  2. awak2, jage kesihatan diri ok?

    dill.

    ReplyDelete
  3. lau ckp pasal auditor
    sure agak stressed

    ughh

    pape pun gud luck

    pagi-pagi makan nasi
    jangan lupe santai minum kopi

    hihihi

    ReplyDelete
  4. pantun JSS thumbs up ! JSS mmg tak pernah lupe semua even busy. hehe.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails