JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, April 5, 2012

ALAHAI SALAH HANTAR..

Beberapa hari lepas, entah macam mana, sy boleh tersalah hantar sms ke seseorang yang memang sudah pasti sy tak kenal. Puncanya adalah sy tersilap menaip nombor yang terakhir dan ter'send' pulak tu...ahaksss. Dah orang yang terima sms tu tanya sy ni siapa, kenal dia ke tidak, sy ni kawan lama dia ke dan saja nak sakat dia... Walaupun sy dah explain banyak kali yang sy tersalah hantar sms tapi beria-ria dia nak tahu siapa sy... Lama-lama tu sy ingatkan dah oklah sebab dia dah tak sms, tapi sangkaan sy meleset apabila esoknya sy dapat lagi sms menanyakan bolehkan dia berkawan dengan sy...Alahai, nak buat macam mana, salah sy jugak kenapa tersalah hantar kan..so cakap ajelah boleh tapi agaknya sebab beberapa kali dia sms sy tak menjawabnya, maka lepas tu dah tak adalah sy dapat sms daripada dia....perghhh lega.
Cakap pasal sms ni jugak, pernah dulu terjadi pada rakan sekerja sy di tempat kerja lama sy. Adalah seorang boss tu yang cukup kami tak suka.. so kawan sy ni berbalas-balas sms dengan kawan sy yang seorang lagi dan entah macam mana tiba2 boss dia sms kat dia minta dia membuat sesuatu kerja dan menyiapkannya bila dia sampai office nanti...So apa terjadi? Dia pun menghantar sms ke kawan dia dengan mengatakan ayat seperti ini " Oklah you. I nak kena buat kerja. Boss tua I suruh buat something. Dia bukan boleh tengok I nak relax kejap..." tapi malangnya sms itu tersalah hantar ke boss dia...ahaksss. So apa terjadi?

5 comments:

  1. Alamak... Apa jadi kat kawan JSS?

    ReplyDelete
  2. Salam JSS.. adui la..apala agaknya yg terjadi pastu,hehe.

    Bos tua? agak2 teroih jadi muda belia, jadi gagah perkasa kot, tiba2..dia jerit: I PECAT U! hahahaha

    ReplyDelete
  3. aisey,dah tersilap hantr msj so apa jdi kat dia ek?

    :P

    ReplyDelete
  4. Mmg bold bahaya kalo salah hantar sms :-)eh

    ReplyDelete
  5. saye pnah tesilap anta sms. malu je. haha. nasib baik tak cakap mende merepek2

    dill.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails