JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, March 22, 2012

BILA CINTA PERTAMA JADI KEDUA

Semalam waktu sy singgah sekejap di Seven E untuk membeli top up, adalah 2 orang perempuan warga Indonesia yang jugak sedang nak beli barang di sana. Oleh kerana diorang sampai dulu di kaunter, maka sy beraturlah belakang diorang..entah macam mana tiba2 ada pulak barang yang agaknya diorang terlupa nak beli, jadi salah seorang daripada mereka terus mengambil barang yang diorang terlupa nak ambil sambil sempat menoleh ke arah sy, dan terus meletak kannya ke kaunter..Lepas diorang bayar, sy pun memesanlah kat cashier top up Digi sebab line broadband sy tu bila2 masa je akan habis...Bila sy keluar daripada Seven E tu rupa-rupanya 2 orang perempuan tadi masih menunggu di luar. Salah seorang daripada mereka menegur sy....
"Abang ni yang duduknya di rumah pagar warna putih tu ye?" ... sy pun jawab ye lah sbb soalan direct macam tu takkan sy nak cakap tidak...sy pun bertanya kenapa. Seorang perempuan lagi menjawab..
"Abang mahu pakai bibik tak?".... Ahakssss. Sy dengan pantas terus cakap tak ada. Diorang pun terus pergi berjalan kaki ke taman perumahan yang berdekatan. Tertanya jugak sy, kenapa diorang tanya sy dan bila masa pulak diorang ni nampak sy tinggal di situ....
Opssss lupa. Entry ni tak ada kaitan pun dengan tajuk di atas...ahaksss. Tajuk di atas adalah entry akan datang sy...

7 comments:

  1. gj bibik skrg kn dh mahal.. tu yg dieorang nk cuba kut.. hehe

    ReplyDelete
  2. ermmmmm....dah mula dah pedajjal orang....mmg kureng!!!

    ReplyDelete
  3. saye ingatkan awak jatuh cinta ngan bibik. hihi

    dill.

    ReplyDelete
  4. taufiq - ye tak ye jugak kan...

    kak ct - sekali sekala kak ct...dah lama tak buat.

    dill - hahaha...sebelum diorang kena jatuh cinta dgn awk dulu...

    ReplyDelete
  5. tajuk entri dh best dah..aish.

    :P

    ReplyDelete
  6. hi...tertarik dgn tajuk entri ini, tapi mana ceritanya? nanti update ye...nak baca...hehe.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails