JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Wednesday, February 1, 2012

CERITA KUALA LUMPUR

Ehsan Google
Hari ni rakan bloggers yang kerja di KL cuti sebab hari wilayah persekutuan termasuk jugak di Labuan dan Putrajaya. Teringat sy masa mula2 dulu sy menjejakkan kaki di KL. Bila tengok aje bangunan tinggi2 sy jadi jakun.. rasa macam teruja sangat2. Masa tu tempat paling kerap sy berjalan atau melepak ialah di Central Market, Kotaraya dan jugak Petaling Street. Kat Petaling Street tu tempat kegemaran sy beli video tape yang bentuk macam kotak tu..ahaksss. Masa tu belum ada DVD atau VCD lagi, jadi di Petaling Street memang jual murah2 berbanding tempat lain. Kalau datang KL aje mesti singgah 3 tempat ni, tempat lain memang belum famous lagi...tak pun belum ada lagi. Kalau kat Central Market tu, sy suka sangat lihat pelukis2 jalanan yang melukis secara live daripada photo...Kat situ jugak memang tempat Imuda selalu melukis lukisan dia...
Tapi sekarang Kuala Lumpur memang dan banyak sangat berubah....macam jugak dunia blogging.

3 comments:

  1. assalamualaikum wbt.

    29/1 hari tu kakCT ke AJL. nak experience tengok live. ok cuma management dia org kena improve sbb keluarkan tiket lebih dari sitting.

    KL mmg manyak belubah tapi makin hali makin panas lorr.

    ReplyDelete
  2. KL? ramai sangat manusia

    dill.

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails