JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Saturday, January 28, 2012

NILAI OH NILAI

VR Star salah satu tempat sy pergi
Dalam2 dok bincang pasal perkahwinan adik sy pada bulan 3 nanti, sy dah pun awal2 memberitahu mak untuk menyemposer ( asal dari ayat sponsor ) barang2 door gift termasuk satu atau dua dulang hantaran nanti. Sy dah pun survey dan meninjau2 ke KK deko di Shah Alam, Romantika Alam Sentral beberapa kedai perkahwinan di Subang Jaya dan Shah Alam tapi macam tak banyak pilihan, dan akhirnya sy pun mengambil keputusan pergi ke Nilai 3 dan bila sampai di sana...sy mengalami masalah lain pulak, terlalu banyak pilihan pulak...ahaksss. Memang banyak sangat pilihan dengan harga yang murah dan cantik2. Daripada kain hinggalah accessories nya. KK deco, VR star, Lia dan macam2 lagi tempat sy singgah tapi rasa macam tak cukup masa... macam sy pulak yang nak kahwin. Kata orang memang rambang mata bila dah ke sana. Mungkin cuti wesak ni sy akan ke sana lagi...ahakksss, tapi kali ni sy bercadang nak beli barang2 untuk decorate rumah pulak...

3 comments:

  1. awak2, belanje la saye kain sepasang. ahaks

    dill.

    ReplyDelete
  2. Bila pulak turn JSS. KakCT nak kumpul duet dari sekarang untuk menyemponser jugak....kehkehkeh.

    ReplyDelete
  3. bestnya jalan2 ke nilai 3. kalau ke sana mmg rambang mata lah kan :)

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails