JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, January 19, 2012

LUNCH DI CARLS JR

Minggu lepas sy sempat bersantai di area Subang Jaya terutamanya di area Subang Parade. Jalan nak masuk parking memang jam teruk, apa lagi nak cari parking. Dekat setengah jam jugak sy dok melilau mencari2 parking dan akhirnya jumpa jugak walaupun terpaksa menunggu orang ni hampir 5 minit untuk dia beredar.. entah apa yang dia buat dalam kereta tu pun sy tak pasti...busy kot. So sesampainya di Subang Parade, tempat utama sudah pasti ruang legar. Sy ni kan memang suka ambil gambar ruang legar mana2 shopping complex.. pada masa yang sama, ada persembahan alatan musik daripada persatuan musik mana entah mendendangkan lagu2 syahdu...tapi lagu cinalah..ahaksss. Layan sekejap. Lepas tu dengan pantasnya perut pun lapar, terus sy meninjau2 selera apa pulak yang nak di isi...last sekali sy jenguk bahagian atas shopping complex Subang Parade tu, ada tempat makan Carls Jr...sy pun orderlah fries dan mushroom burger dia.. perghhh sedap sungguh, siap sy tapau satu burger nak makan kat rumah...lepas makan tu, jalan2 sekejap diruangan bazaar tingkat 2...ada kedai kecik2 yang jual barangan pun kecik2..tapi kebanyakannya barangan utk perempuanlah seperti bracelet, brooch, lukisan, tudung dll.
                                    

2 comments:

  1. Tadi petang kakCT makan bende baru...ermmm mungkin org lain dah selalu tapi ini first time kakCT makan.

    Roti bakar telur cheese. Nama mcm takleh nak makan...yelah telur ngan cheese tapi bila cuba rasa...uhhhhh yummy...yummy.

    ReplyDelete
  2. JSS ! lame tak nampak :) shoutbox dah tak boleh ye ?

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails