JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, January 6, 2012

BILA NAK JUMPA?

Makanan sy order di Starbucks
Hari ni sy lunch di Starbucks...opsss pembetulan. Hari ni kawan sy belanja sy di Starbucks...ahakss sebab sy memang jarang2 makan di Starbucks kecuali sebab kedai makan lain penuh aje...tapi disebabkan kawan sy ni nak belanja, maka dengan berat hati :-) sy pun  ikut jelah.. sy tunjuk itu ini itu ini, dah terbentang apa yang sy nak makan...sy order air toffee dan sandwich...harga memang mahal, tapi kawan yang belanja, sy tutup mata je.
Cakap pasal kawan sy ni, sebenarnya kami dah lama tak jumpa..lebih kurang dekat 10 tahun lamanya..jadi bila setiap kali call kat phone, selalu soalannya bila nak jumpa...jadi akhirnya berjumpa jugalah kami. Borak2 cerita lama sampai pecah perut bila ingatkan kenakalan dan kerenah2 member2 yang lain sambil perubahan yang berlaku pada rakan2 sewaktu belajar di sekolah asrama dulu...Kawan sy ni dah bekerja sendiri, bukak pusat tuition sebab dia dah boring kerja makan gaji, padahal dia ni kalau sy tgk memang tak ada tokoh langsung jadi cikgu ke atau lecturer ke tapi kesitu pulak akhirnya yang dia buat....lepas tu kami berpisah kembali sebab dia kena balik Johor, ada hal keluarga katanya...tapi yang pasti, soalan bila nak jumpa sudah pasti tidak akan di tanya lagi selepas ini....

2 comments:

  1. soalan baru...

    bila nak jumpe LAGI ea?

    orang Johor! 'ea' tetap tak tinggal.

    heeeeeeee

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails