JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Tuesday, December 6, 2011

BREAKFAST DI PAK LI KOPITIAM

Dah lama sangat rasanya tak buat entry pasal makan2. Pagi ni sy sempat bersarapan di Pak Li kopitiam. Sy order telur separuh masak, kopi dan jugak roti bakar. Rasanya semua kopitiam mempunyai menu yang seakan sama tapi kalau kat Pak Li ni syg suka kan Nasi ayam lemon. Masa dulu2 memang sedap, tapi sekarang dah kurang sikit, maybe ada tolak sana tolak sini, tu yang rasa pun kurang sikit kot...hahaha. So apa sarapan anda hari ni? Kat depan kopitiam ni pulak dah ada jualan buku dan jugak sempena kempen back to school. Rasanya sekolah baru bercuti, dah di jual dah semua peralatan dan baju2 sekolah. cepat betul. Teringat sy masa kecik2, waktu beli semua peralatan sekolah dan baju, selalunya arwah ayah akan beli last minute, sbb katanya masa tulah bari betul2 offer dan murah...anyway, cerita lama tapi tetap bersemat di hati sampai bila2.

6 comments:

  1. wahhhh bfast kat kopitiam pak li tuu. cedap2..

    ReplyDelete
  2. jss!!!!!!

    sedapnye makanan. jom breakfast same2 :)

    rindu kamu

    dill.

    ReplyDelete
  3. hari ini cuma bersarapan roti sapu peanut butter... selera kurang lah...jiwa sering kacau, apa nak buat??

    ReplyDelete
  4. cinta zulaikha - jemputlah sekali..
    dill - jom breakfast sama2...rindu kamu jugak. apa khabar skrg?
    my little diary - sedap tu...lebih sedap kalau buat sendiri..terasa

    ReplyDelete
  5. haishhhh....tak membantu azam ler...baru nak diet, dia dat start posting pasal makan...grrrr.

    tapi....arghhhhh sedappppnya.

    ReplyDelete
  6. kak ct - hahahaha...oo tgh dietlah ni. opsss mcm tu next entry sy buat pasal senaman pulak..

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails