JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, September 8, 2011

MANA PULAK MENGHILANGNYA?

Hishhh...banyak sungguh sawang, habuk sana sini kat blog ni, almaklumlah dah lama sangat menghilangkan diri kerana sesuatu sebab teknikal yang membuatkan susah untuk sy menerangkannya disini, tapi cukuplah kalau sy katakan situasi seperti ditelan mati mak, diluah mati bapak...uhuksss.
Apa khabar semua? Kot kalau ada lagilah yang jenguk2 blog ni...rasanya macam dah tak ada yang jenguk kecuali beberapa orang yang setia menanti..hahaha. Minta ampun ye, bukan niat pun nak buat you all terkapai2, tapi memang situasi agak meruncing. Anyway, harap semuanya berjalan lancar selepas ini dan kita bisa ngomong lagi sambil bertukar2 idea dan cerita. Rindu tak payah cakaplah, memang rindu... Harap belum terlambat untuk sy mengucapkan Selamat Hari Raya, maaf atas segala ketelanjuran kata samada sengaja mahupun tidak. Mungkin...atau lebih baiknya memang pasti banyak benar cerita2 rakan bloggers yang sy dah miss....
Till then, semuga anda semua suksess selalu.

8 comments:

  1. mmg lama benor diam ea en santai..
    selamat menulis..n selamat hari raya juga.

    :)

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya... ada kuih lagi?

    ReplyDelete
  3. awak! lamenye tak sembang2 ngan awak. pasni update selalu ye. rindu. hehe ^^

    Salam Aidilfitri :)

    dill.

    ReplyDelete
  4. Memang selalu jenguk kt sini tapi Encek JSS xde... Hukhukhuk... Hope sumenye okessss.... =)
    Selamat Hari Raya!!!!! =)

    ReplyDelete
  5. patutlah dah lama tak nampak..harapnya masalah akan selesai & kembali spt asal.

    selamat hari raya =)

    ReplyDelete
  6. you're back! ni singgah kejap2 or macamana ni?
    Pe pun, Selamat Hari Raya JSS :)

    ReplyDelete
  7. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails