JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Friday, June 24, 2011

RESTORAN LONTONG KLANG SEKSYEN 7 SHAH ALAM

Audit dah pun habis. Rasa lega sikit sebab dah boleh sambung balik blogging, tapi sebab lama sangat tinggalkan blog, rasa kebuntuan sedikit nak mula blogging. Macam baru balik cuti raya, mood kerja tu rasa liat sangat nak buat, tapi lama2 hilang lah tu...bukan hilang kerja, hilang mood malas buat kerja..ahaksss. Pada hari minggu yang lepas, sy singgah sekejap bersarapan di sebuah restoran Lontong Klang. Speciality dia dah tentulah lontong, memang sedap terutama sambal sotong dia tu, makan dengan nasi lemak pun sedap. Restoran tu terletak di seksyen 7, Shah Alam berdekatan dengan sebuah Universiti... jugak berdekatan pintu belakang UiTM Shah Alam. Sebab sedap punya pasal, hari tu sy makan 2 makanan terus. Sy order lontong dulu, lepas tu sy order pulak nasi lemak...Mungkin jika ada yang tinggal berdekatan, boleh cuba try test. Kebetulan pada hari yang sama tu, Jackel dan butik Ariana mengadakan jualan diskaun sehingga 70%, sampai nak cari parking pun susah...  

9 comments:

  1. salam,

    lama sungguh menyepi... :)

    tau restoran tu, tapi blum singgah lagi...

    ReplyDelete
  2. ermmm...dah start dah sessi "sehat"kan badan bila masok blog neh.

    ReplyDelete
  3. jom! blanje saye makan!

    dill.

    ReplyDelete
  4. time dok s.alm dulu slalu mkn kt sini...mmg sedap lontong nie

    ReplyDelete
  5. Baca entry JSS ni membuatkan saya rasa laparrrr petang2 ni.. Huhuhuhu...

    ReplyDelete
  6. Yapp mmg best, sue da try 2,3 kali gak leee........heheheheehh

    ReplyDelete
  7. info yg menarik... buat kaki makan...

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadhan jss!

    rindu kamu.

    dill.

    ReplyDelete
  9. lorhhhh...kot mana kedai pakmat pon jadi review?? hehe popular sunggoh kedai pakmat (bangga kedai pakcik) :D

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails