JOMSANTAISEKEJAP FOLLOWERS

Thursday, April 14, 2011

SEMUANYA MEMANG BENAR

Google bagi pic ni
Memang benar! Memang benar! Akhirnya sy mengaku..sy mengaku bahwa sejak kebelakangan ni sy kurang post entry sebab kesibukan melanda diri sy dengan kerja2 di office dan jugak kerja luar, sampai susah nak online walaupun seminit...ohh tidak sesaat pun susah. Terasa benar bila dah terbiasa menulis entry, tiba2 tak menulis..bak kata pepatah, burung yang terbang akhirnya hinggap jugak di sarang..Emm macam pernah dengar pepatah ni, tapi dimana ye. Walaubagaimanapun, ibarat jentayu yang patah sayap menongkat dagu, dengan semangat dan kudrat yang ada, sy teruskan jugak menggerakkan tangan ini untuk menaip walau sebaris ayat, walau sepatah perkataan kerana inilah realiti dunia blogging..........Well, apa macam? ada feel tak kat situ? Yeahh right. Sebenarnya ni tengah mood tunggang langgang dengan kerja, jadi entry pun macam biasalah.. ikut macam tuan dia jugak.. harap hari2 anda semua tidak sebegitu ye kerana sy tahu anda semua adalah yang terbaik dari yang terbaik. So teruskanlah hari anda dengan mood yang terbaik kerana hari2 yang mendatang akan menjanjikan yang terbaik untuk anda. Semuga anda menjadi lebih kaya dan berjaya! ( Ni pun macam pernah dengar tapi dimana ye? ) 
Sy sudahi entry ini dengan serangkap pantun 3 setengah kerat:
Sy sayang anda semua
Kerana anda semua sayang sy ( perasan ) 

4 comments:

  1. konfem ramai sayang. hihi

    Miss Dill^^

    ReplyDelete
  2. Dah macam artis bagi ucapan pulak. :P

    ReplyDelete
  3. Pasni boleh bljr dgn JSS cmne nak wat pantun... Hehehehe..... Have a nice day!!!!!

    ReplyDelete

TerimàkàŚih di àtàŚ komen-komen àndà.
Śemugà ŚentiàŚà cerià dàn Śàlàm Śàntài

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails